Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dog Trace d-control 200 mini (200 m), elektromos kutyakiképző nyakörv

52.700 Ft
Menny.:db
Cikkszám: dws_dc200mini
Várható szállítás: 2024. július 01.
Nem értékelt
Gyártó: Dog Trace

Leírás

Dogtrace D-Control 200 Mini elektromos kutyakiképző nyakörv, a miden napos használatra tervezve.

A D Control 200 Mini elektromos kutyakiképző nyakörv kis súlyának és méretének köszönhetően kistestű fajtákhoz is jól használható. Hatótávolsága nyílt terepen 200 m. A korrekciós impulzus erőssége 20 szintben szabályozható. Az emelt szintű impulzus használatakor a készülék a beállított alap impulzusszintet maximálisan 5 fokozattal emeli.

2+1 év garanciával, és Magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk.

A kiképzőnyakörvek használatát csak a 6 hónaposnál idősebb, az alapvető parancsokkal már tisztában lévő kutyák képzéséhez javasoljuk.

A képzés megkezdése előtt mindenképp olvassa végig a használati utasítást, ha kérdése van hívjon minket bizalommal. Nagyon fontos a képzés során a pozitív megerősítés, a következetesség, és a megfelelő pillanatban való közbelépés a megfelelő eredmény eléréséhez. A kutya képzése a cél, nem a megfélelmítése vagy bántalmazása, ezt soha ne feledje!

A vevőnyakörv hangjelzés, és 20 fokozatban állítható impulzus, illetve emelt szintű impulzus leadására alkalmas. A nyakörvhöz két elektródapárt ad a gyártó, a rövid elektródákat a rövidszőrű kutyákhoz, a hosszú elektródát pedig a hosszú szőrű kutyákhoz ajánljuk. A tökéletes működéshez szükséges, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével. A nyakszíjat csak annyira állítsa szorosra mint egy átlagos nyakörv esetén, két ujjunk kényelmesen férjen el a nyakörv és a kutya nyaka között, ne okozonn sérülést az elektróda. Ha kutyán a nyakörvet folyamatosan, hosszabb ideig alkalmazza, időnként forgassa el a nyakörvet, hogy az ne ugyanazon a ponton érjen a kutya nyakához. Ha bármiféle irritációt vagy sérülést lát a kutya nyakán az elektródáknál, vegye le a nyakörvet és nem használja a teljes gyógyulás befejeztéig.

A készülék távkapcsolója megvilágított LCD kijelzővel rendelkezik a jó láthatóság érdekében. További előnye, hogy a távkapcsolón lévő A, B, gombok segítségével  akár két kutyát is kontrollálhat egyszerre. ( A D Control 200 Mini szettet a későbbiekben bármikor kiegészítheti egy pótnyakörvvel.)

Távkapcsoló:

– Hatótávolság 200 m nyílt területen
– Hangjelzés
– Választható impulzusszint szabályozás 20 szinten
– A korrekciós szintek különböző fix beállításának lehetősége
– Övcsat

Méretek: 110x52x29 mm
Súly: 64g
Áramellátás: CR2 3V elem

Két kutya képzéséhez is alkalmas

Vevőnyakörv:

– Vízálló

Súly: 44g (elektródák és elem nélkül)
Méretek: 61x40x31mm
Áramellátás: CR2 3V elem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.