Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dog Trace d-control 400 (250 m), elektromos kutyakiképző nyakörv

49.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: dws_dc400
Várható szállítás: 2024. július 01.
Nem értékelt
Gyártó: Dog Trace

Leírás

Dogtrace D-Control 400 elektromos kutyakiképző nyakörv, a minden napos használatra tervezve.

A D Control 400-as elektromos kutyakiképző nyakörv hatótávolsága nyílt terepen 250 m. A korrekciós impulzus erőssége 20 szintben szabályozható. Az emelt szintű impulzus használatakor a készülék a beállított alap impulzusszintet maximálisan 5 fokozattal emelheti.

Általános mezei vadászathoz ajánljuk nyílt terepen, közepes testű, átlagos érzékenységű kutyák képzéséhez.

2+1 év garanciával, és Magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk.

A kiképzőnyakörvek használatát csak a 6 hónaposnál idősebb, az alapvető parancsokkal már tisztában lévő kutyák képzéséhez javasoljuk.

A képzés megkezdése előtt mindenképp olvassa végig a használati utasítást, ha kérdése van hívjon minket bizalommal. Nagyon fontos a képzés során a pozitív megerősítés, a következetesség, és a megfelelő pillanatban való közbelépés a megfelelő eredmény eléréséhez. A kutya képzése a cél, nem a megfélelmítése vagy bántalmazása, ezt soha ne feledje!  

A D Control 400 vízálló nyakörvének köszönhetően minden terepen, az időjárástól függetlenül használható. A kutya úszhat vagy kajtathat, a nyakörv nem fog beázni. A nyakörv eleme napi használat esetén is minimum 6 hónapig biztosan üzemel, ezután cserélni kell, az elem állapotát a nyakörv a rajta található led segítségével jelzi. Elemcsere esetén rendelje meg a gyári CR2 3V líthiumos elemet hogy a készülék továbbra is megfelelően működjön.

A nyakörvhöz két elektródapárt ad a gyártó, a rövid elektródákat a rövidszőrű kutyákhoz, a hosszú elektródát pedig a hosszú szőrű kutyákhoz ajánljuk. A tökéletes működéshez szükséges, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével. A nyakszíjat csak annyira állítsa szorosra mint egy átlagos nyakörv esetén, két ujjunk kényelmesen férjen el a nyakörv és a kutya nyaka között, ne okozonn sérülést az elektróda. Ha kutyán a nyakörvet folyamatosan, hosszabb ideig alkalmazza, időnként forgassa el a nyakörvet, hogy az ne ugyanazon a ponton érjen a kutya nyakához. Ha bármiféle irritációt vagy sérülést lát a kutya nyakán az elektródáknál, vegye le a nyakörvet és nem használja a teljes gyógyulás befejeztéig.

A vevőnyakörv hangjelzés és impulzus leadására alkalmas. Megvilágított LCD kijelzővel. Textil (400) vagy műanyag (400+) nyakszíjjal rendelhető.

A készülék előnye, hogy a távkapcsolón lévő A, B, gombok segítségével  akár két kutyát is kontrollálhat egyszerre. ( Tehát a D Control 400-as szett a későbbiekben kiegészíthető pótnyakörvvel.)

Távkapcsoló:

– Hatótávolság 250 m nyílt területen
– Hangjelzés
– Választható impulzusszint szabályozás 20 szinten
– A korrekciós szintek különböző fix beállításának lehetősége
– Övcsat

Méretek: 110x50x28 mm
Súly: 64g
Áramellátás: CR2 3V elem

Két kutya képzésére is alkalmas

Vevőnyakörv:

– Vízálló
– Súly: 56g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.