Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Puller Micro

2.560 Ft
Menny.:db
Cikkszám: Mic 1
Várható szállítás: 2023. október 05.
Nem értékelt
Gyártó: Puller

A Puller Micro egyedülálló kiegészítő, mely alkalmas játékra és kiképzésre is. A kutya minden izmát megmozgatja használat közben. Mindegy, hogy kutyája ugrálni, futni, úszni, vagy húzódzkodni szeret, biztos megkedveli ezt a játékos eszközt.

Átmérő: 12,5 cm, vastagság:1,5 cm

Leírás

A DOG PULLER Micro egy egyedülálló képzési eszköz és interaktív játék is egyben. Gyors és intenzív lemozgatást tesz lehetővé, melynek során alkalmas a teljes test átmozgatására játékon keresztül. Közös játékra tervezték (nem rágójáték)! Már az első használat során jelentős mennyiségű fognyom látható az eszközön (idővel akár az eszköz teljes felületéről eltűnnek a sima részek), azonban ez csak esztétikai kérdés és a PULLER speciális anyagának jellemzője, nem von le a tartósságából és ellenálló képességéből.

Tulajdonságai:

– Úszik a vízen – ezzel lehetővé teszi a vízben történő edzést és játékot

– Bármilyen felületen használható – gyorsan és messzire gurul, akár homokon, akár fűben, akár földön

– Könnyű – így kényelmesen tudják használni nők vagy akár gyerekek is – Nem okoz sérülést, biztonságos – speciális anyagának köszönhetően (melybe belesüppednek a kutya fogai) nem okoz sérülést sem a kutya fogaiban, sem a fogínyében (anyaga nem mérgező) – Könnyen tisztítható – csak le kell öblíteni vízzel – Nem csak egy egyszerű játék – alkalmas a teljes lemozgatásra, a jó kondíció kialakítására, megtartására mindezt szórakozva

– Szagtalan

A PULLER Micro használata könnyen elsajátítható. Kombinálható sétával vagy önálló edzésként is használható. A speciális gyakorlatsor 3 alapgyakorlatának (RUNNING, JUMPING, PULLING) variálásával jelentős mennyiségű energiát használ fel a kutya az edzés során. A gyakorlatok minden izomcsoportot erősítenek, javítják a kutya állóképességét és erőnlétét. A feladatok végrehajtása sok koncentrációt és figyelmet követel meg a kutyától, így a feladatok végére a kutya nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is fárad. Rengeteg viselkedési probléma (agresszió, rombolás) és egyéb probléma (elhízás) alapja, hogy a gazdik nem tudják hogyan vagy mivel tudnák levezetni a kutya energiáit, illetve rövid idő alatt megfelelően és biztonságosan lemozgatni, ezekre a problémákra is megoldást nyújthat a PULLER. Emellett a PULLER alkalmas a képzések során motivációs eszközként, jutalomként történő használatra is.

RUNNING (futás): A PULLER formájának köszönhetően remekül gurul, így a kutyának izgalmas üldözni ezt az eszközt! A két egység lehetővé teszi, hogy a kutya folyamatossan fusson, a tempó lassítása nélkül. (Ha szűkös a hely, segít intenzív ritmust tartani rövid távon is.)
JUMPING (ugrás): A 2 egység segít fenntartani a kutya figyelmét. Ugrás közben az egyik, majd a másik eszköz elkapása gyors reakcióra ösztönzi a kutyát. (Ez a gyakorlat fiatal (növésben lévő), illetve nagytestű, idős vagy túlsúlyos kutyáknak nem ajánlott).
PULLING (húzás): Felváltva húzza a kutya a két eszközt. Ez a gyakorlat olyan izomcsoportokat is megmozgat, amiket a futás és az ugrás nem.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.